TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN

SPONSORS, FOTO'S EN TEKST

Sponsorlogo's, afbeeldingen en korte filmpjes zorgen voor een dynamische promotie van de sponsors. Het LED-scherm ondersteunt alle gangbare grafische formaten, inclusief geanimeerde gifs. Teksten kunnen worden gecombineerd met foto's en logo's, en alle Windows-lettertypen en kleuren kunnen worden weergegeven.

Zowel de achtergrond- als tekstkleur kan worden aangepast, en schaduw zorgt voor een verhoogd contrast. Stilstaande tekst is mogelijk, evenals lopende tekst in elke richting. Tekst kan zowel over afbeeldingen als achtergrondkleuren worden geplaatst, wat zorgt voor een veelzijdige en aantrekkelijke weergave.

SCOREBORD

Ontdek ons indrukwekkende Led2move scorebord van 6m², ideaal voor het helder en aantrekkelijk weergeven van wedstrijduitslagen. Dankzij de keuze uit diverse lettertypes en kleuren kunnen we de zichtbaarheid optimaliseren. Onze op maat gemaakte software zorgt voor naadloze integratie met externe systemen. Of je nu betrokken bent bij paardensport, karting of wielerwedstrijden, Led2move biedt de perfecte scorebordoplossing voor elk evenement.

CROWDMANAGEMENT

Evacuatiesymbolen, crowdmanagement-scenario's, alarmen en preventieve teksten kunnen direct worden weergegeven op het weerbestendige Led2move-display. Deze orkaanbestendige LED-display is zelfs onder fel zonlicht perfect leesbaar. Een noodgenerator garandeert ononderbroken werking bij stroomuitval.

De verzonden boodschap naar de Led2move wordt opgeslagen in het geïntegreerde systeem (ingebouwde pc), waardoor continue communicatie tussen de regieruimte en het LED-scherm niet nodig is. Dit is een groot voordeel ten opzichte van veel andere systemen, die afhankelijk zijn van continue videostreams. Als hun netwerk uitvalt, verdwijnt de boodschap van hun display.

AFTELKLOK

Met onze aftelfunctie kunt u een specifieke datum in de toekomst instellen als doel en aftellen tot nul, bijvoorbeeld tot 1 januari 2030 (Nieuwjaar). Enkele voorbeelden van evenementen waarvoor deze functie gebruikt is: de start van de Tour de France en de bedrijfsfusie van Unilin.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bruikbare tips en concrete toepassingen 1 x per 3 maanden in uw inbox