Technische Troeven Led2move

HUFTERPROOF

Het Led2move hekwerk biedt optimale bescherming voor de aanhangwagen tegen vandalisme. Met unieke veiligheidssleutels zijn de deuren stevig op slot, terwijl twee wielklemmen extra zekerheid bieden. Het disselslot zorgt ervoor dat de dissel veilig is afgeschermd. Belangrijke onderdelen zoals dieselkranen, bedieningskasten, batterijen, opbergvakken en de draaikrans zijn allemaal voorzien van sloten. De 4G-besturing maakt gebruik van een privé APN, wat hacking onmogelijk maakt en zorgt voor een veilige bediening.

NOODGENERATOR MET SMS ALARM

De Led2move maakt gebruik van een netspanning van 16 A / 230 V. Bij een stroomstoring ontvangt Daylight automatisch een SMS-melding. Vervolgens onderneemt Daylight de nodige acties om het probleem op te lossen. Direct na een stroomstoring start de noodgenerator automatisch op, waardoor het Led-display blijft functioneren. De dieseltanks zijn ontworpen om de generator minimaal 48 uur lang van stroom te voorzien, zodat de continuïteit gegarandeerd is.

 

DRAAIKRANS

De hoogwaardige afwerking omvat duurzame PVC-kasten, extreme weersbestendige kabels en IP67-connectoren. Met de 360-graden draaikrans kan het LED-scherm in elke gewenste richting worden gedraaid door Daylight Techniekers. Dit maakt het mogelijk om de aanhangwagen optimaal op te stellen in de beschikbare ruimte. De draaikrans wordt beveiligd met een slot om te voorkomen dat onbevoegden het Led-scherm gaan draaien.

 

PROFESSIONELE AFWERKING

Alle gebruikte materialen en producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De roestbestendige PVC-kasten garanderen duurzaamheid. Speciaal geselecteerde kabels zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, en de connectoren hebben minimaal een IP67-beschermingsklasse. Binnen de mast zijn de kabels veilig afgeschermd met behulp van kabelgeleiders, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en levensduur van het systeem.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bruikbare tips en concrete toepassingen 1 x per 3 maanden in uw inbox