Led2move Toepassingen

Led2move Toepassingen

24/7 Support & sale

5 year warranty

29 years experience

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN


SPONSORS, FOTO'S EN TEKST

Sponsorlogo's, foto's, korte filmpjes zorgen voor een dynamische ondersteuning van de sponsors. Alle gangbare grafische formaten worden ondersteund. Animated gifs kunnen getoond worden. Teksten kunnen gecombineerd worden met foto's en logo's. Alle Windows fonts en kleuren kunnen weergegeven worden. Zowel de kleur van de achtergrond als de kleur van de tekst kan ingesteld worden. Schaduw zorgt voor een hoger contrast. Tekst kan stilstaan maar ook lopende tekst in elke richting is mogelijk. Tekst kan over afbeeldingen of achtergrondkleuren gezet worden.


SCOREBORD

De Led2move is een opvallend scorebord van 6m². Wedstrijduitslagen kunnen duidelijk worden weergegeven in verschillende lettertypes en kleuren. Software op maat kan ontwikkeld worden voor koppeling met externe systemen. Jumpings, kartings, wielerwedstrijden voor elke toepassing is er een oplossing.


CROWDMANAGEMENT

Evacuatiepictogrammen, Crowdmanagementscenario's, alarmen en preventieteksten kunnen onmiddellijk getoond worden op deze Led Display die bestand is tegen alle weersomstandigheden. De Led2move is orkaanbestendig. Ook in volle zonlicht is hij perfect leesbaar. De noodgenerator zorgt ervoor dat alles blijft werken bij stroomstoring. De boodschap die naar de Led2move werd gestuurd, wordt opgeslagen in de lichtkrant zelf (ingebouwde pc). Hierdoor is er geen continue communicatie nodig tussen de regieruimte en de lichtkrant. De meeste andere systemen maken gebruik van continue videostreams. Als hun netwerk uitvalt, is de boodschap niet meer zichtbaar op hun lichtkrant.


AFTELKLOK

Aftellen naar een specifieke datum in de toekomst. Je stelt een datum in de toekomst in als doel en je telt af tot nul vb 1 januari 2030 (nieuwjaar). Voorbeelden: Start Tour De France en Bedrijfsfusie Unilin.Contact voor informatie

Daylight bvba (opgericht in 1991)
Email: sales@daylight.be
Telefoon: +32 9 230 54 00

Postadres

Daylight bvba
Brusselsesteenweg 715
B-9050 Gentbrugge
België (Europa)

Bedrijfsinfo

BTW BE 0443.834.881
RPR Gent
Email: info@daylight.be
Support: support@daylight.be

Websites

Site map: structuur van de website
www.5-jaar-garantie.com
Copyright © 1991-2020 Daylight