Led2move Techniek

Led2move Techniek

24/7 Support & sale

5 year warranty

29 years experience

TECHNIEK


HUFTERPROOF

Het hekwerk rond de Led2move zorgt ervoor dat de aanhangwagen is afgeschermd van vandalen. De deuren zijn beveiligd met sloten met een unieke veiligheidssleutel. Er worden twee wielklemmen gemonteerd. De dissel is afgeschermd door een disselslot. Dieselkranen, bedieningskasten, batterijen, opbergvakken en de draaikrans zijn allemaal beveiligd met sloten. De 3G aansturing gebeurt over een private APN en deze kan dus niet gehackt worden.


NOODGENERATOR MET SMS ALARM

De Led2move wordt aangesloten op netspanning (16 A / 230 V). Bij stroomstoring wordt Daylight hiervan op de hoogte gebracht via een SMS-alarm. Daylight zal dan de noodzakelijke stappen nemen om het probleem op te lossen. Onmiddellijk na de stroomstoring wordt onze noodgenerator automatisch opgestart. De Led Display zal dus verder werken op de noodgenerator. De dieseltanks zijn voorzien om de generator minstens 48 uur te laten werken.


DIMMING

De twee light sensors meten het omgevingslicht. Hierdoor wordt de lichtintensiteit altijd afgestemd op de weersomstandigheden. De Led Display zal dus 's nachts geen bestuurders of voorbijgangers verblinden en overdag zal de Led Display perfect zichtbaar bij daglicht of in volle zonlicht.


DRAAIKRANS

De 360 graden draaikrans maakt het mogelijk om de Led Display in elke gewenste richting te zetten. Hierdoor kan de aanhangwagen worden opgesteld op de beschikbare ruimte en kan de Led Display onafhankelijk van de stand van de aanhangwagen gericht worden naar de optimale kijkhoek. De gekozen stand wordt ge-blokkeerd met een slot en de richting kan dus nooit worden veranderd door onbevoegden.


PROFESSIONELE AFWERKING

Alle gekozen materialen en producten zijn van topkwaliteit. De PVC kasten kunnen niet roesten. Alle kabels zijn speciaal geselecteerd voor extreme weersomstandighe-den en de connectors zijn minstens IP67. In de mast worden de kabels afgeschermd in kabelgeleiders.


INSTELBARE HOOGTE

De masthoogte wordt ingesteld zoals de klant dit wilt. De hoogte is traploos instelbaar van 2 meter tot 4 meter. We meten de hoogte van de grond tot aan de onderkant van de Led Display. De totale maximale hoogte inclusief de Led Display bedraagt dus 6 meter (bovenkant display).Contact voor informatie

Daylight bvba (opgericht in 1991)
Email: sales@daylight.be
Telefoon: +32 9 230 54 00

Postadres

Daylight bvba
Brusselsesteenweg 715
B-9050 Gentbrugge
België (Europa)

Bedrijfsinfo

BTW BE 0443.834.881
RPR Gent
Email: info@daylight.be
Support: support@daylight.be

Websites

Site map: structuur van de website
www.5-jaar-garantie.com
Copyright © 1991-2020 Daylight