Covid-19

Covid-19

24/7 Support & sale

5 jaar garantie

29 jaar ervaring


Hoe kan u Covid-19 richtlijnen visualiseren?

Hoe kan u Covid-19 richtlijnen visualiseren?

Hoe kan u Covid-19 richtlijnen visualiseren?

Hoe kan u Covid-19 richtlijnen visualiseren?


U kunt onze Led2move inzetten om via pictogrammen en teksten de belangrijkste Covid-19 richtlijnen duidelijk te visualiseren. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw medewerkers veilig kunnen werken.

Volgens de experten zullen we nog een hele tijd met het coronavirus moeten leven. We zullen dan ook nog een hele tijd maatregelen moeten blijven nemen om de verdere verspreiding of nieuwe opflakkeringen van het virus zoveel mogelijk te vermijden.


De maatregelen zullen ook veranderen en bijgestuurd moeten worden. Onze dynamische Led Displays kunnen snel aangepast worden aan de nieuwe maatregelen.

De foto's op deze website zijn voorbeelden van de Covid-19 pictogrammen die standaard voorzien zijn. Maar uiteraard kunnen we andere specifieke pictogrammen maken op basis van uw concrete situatie.

De “generiekegids” van de overheid telt 50 pagina's met richtlijnen. De leidraad door de gids is "communiceer voortdurend met alle werknemers". Geef je werknemers toegankelijke informatie, duidelijke instructies en gepaste opleiding over de maatregelen en ga na of deze informatie en instructies goed begrepen zijn en correct worden opgevolgd. Herhaal de instructies regelmatig. Voorzie informatie voor werknemers en externen via infoborden.

https://werk.belgie.be/sites/default/files/content/news/Generiekegids.pdf
HOU VOLDOENDE AFSTAND

Pas de regels van ‘social distancing’ maximaal toe Afstand houden, d.w.z. contact vermijden met andere personen binnen 1,5 meter, blijft de beste manier om de verspreiding van COVID-19 te beperken. Garandeer dus zoveel mogelijk een afstand van 1,5 meter en verbied samenscholingen. Gebruik markeringen, linten of fysieke barrières om zones of plaatsen af te bakenen of markeer op de grond hoeveel afstand moet worden gehouden. Deze principes gelden voor alle plaatsen in de onderneming en bij alle andere aspecten van het werk. Gebruik hiervoor ons pictogram "afstand houden".


WAS JE HANDEN REGELMATIG MET ZEEP

Was je handen regelmatig, met water en vloeibare zeep op een correcte manier. Stel middelen ter beschikking om de handen te wassen (bij voorkeur met water en vloeibare zeep) en te drogen (papieren doekjes, geen handdoeken, geen elektrische handdrogers) en/of te ontsmetten. Voorzie geschikte handgels of ontsmettingsmiddelen op plaatsen waar handen wassen niet mogelijk is, bij voorkeur in dispensers die niet moeten worden aangeraakt. Bekijk welke producten in aanmerking komen als geschikte zeep, handgel (met alcohol) of ontsmettingsmiddel: niet alle producten voldoen of zijn geschikt; neem bij twijfel contact op met je arbeidsarts of arbeidshygiënist. Gebruik hiervoor onze pictogrammen "handen wassen' en "handgel".


NIEZEN EN WEGWERP ZAKDOEKEN

Sensibiliseer werknemers over handhygiëne en over het hoesten of niezen in een zakdoek of de elleboog en gooi gebruikte zakdoeken onmiddellijk weg. Voorzie passende recipiënten voor de opvang van het (afval)materiaal gebruikt voor de toepassing van individuele en collectieve hygiëne zoals zakdoekjes en wegwerpreinigingsdoekjes (en gebruikte beschermingsmiddelen). Gebruik hiervoor ons pictogram niezen en weggooien.


GEEN HANDEN GEVEN

Geen begroetingen die contact inhouden: er zijn voldoende alternatieven voor een handdruk of kus. Elleboog, buigen, wuiven, saluteren, voeten, ... Gebruik hiervoor ons pictogram "handen".


Contact voor informatie

Daylight bvba (opgericht in 1991)
Email: sales@daylight.be
Telefoon: +32 9 230 54 00

Postadres

Daylight bvba
Brusselsesteenweg 715
B-9050 Gentbrugge
België (Europa)

Bedrijfsinfo

BTW BE 0443.834.881
RPR Gent
Email: info@daylight.be
Support: support@daylight.be

Websites

Site map: structuur van de website
www.5-jaar-garantie.com
Copyright © 1991-2020 Daylight